zondag 6 mei 2012

Zeeuws leesplankje.

Dit vind ik zomaar leuke plaatjes om te plaatsen, deze heb ik nog in mijn album staan, onderander het Zeeuws leesplankje.
En de foto van de in Zeeland geboren Dusty, dochter van Skôn en Amber, met behoefte doen op trainingsveld hahaha. En Amber die graag hoog zit, als het even kan aan de tafel.
Gr Bertus.

Bovenste foto 1970 ik met vriendinnetje in het pannenkoekhuis de Duivelsberg in Berg en dal, en daar onder ik weer en uiterlijk onveranderd in 2010.

Groepsfoto 1949 in het stollenbergdal in Berg en dal, ik de huilenbalk op de schoot van mijn moeder en mijn zusje op de schoot van mijn vader. De middelste op de zelfde plaats in 1965, daar onder weer de zelfde plaats 2010.


]
2 opmerkingen:

 1. Johannes van den Bent12 juni 2012 om 04:58

  Heel veel dank voor de twee bovenste foto's. Door puur toeval trof ik de eerste foto op internet waarna ik de link kreeg naar uw blog.

  met vriendelijke groeten, Johannes van den Bent, De Duivelsberg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Johannes.

  Ja het pannenkoekhuis de Duivelsberg in Berg en dal, daar kom ik nu meer als 40 jaar, elk jaar 2 of 3 keer. Pannenkoeken zijn er heerlijk en prachtige omgeving. Op de berg is er een mooi uitzicht op het Wyler bergmeer waar ik als kind dagelijks in de zomer zwom.

  Binnenkort (in de werkweek, geen weekend )ga ik er weer even een appelpannenkoek nemen. Ik heb dan een treinkaartje en mag een dagje van mijn vrouw weg uit prov Zeeland hahaha.
  Gr Bertus.

  BeantwoordenVerwijderen