vrijdag 19 oktober 2012

Op bezoek bij Dino.


Dino is een zoon van Skôn en Amber. Het is weer ruim een jaar geleden dat Amber de pupjes had. Het was ons laatste nest. Afgelopen woensdag 17-10-2012 zijn Coby en ik op bezoek geweest bij Dino en de baasjes Maarten en Hadassa. Jan en Wil zouden ook komen, wij namen geen honden mee, en Jan en Wil lieten Skôn ook thuis bij de Duitseherder Timo.
Wil heeft ook nog foto’s gemaakt, hartelijk dank daar voor.

Dino is voor het gezin een hele fijne vrije knuffelhond, maar voor andere buiten hun gezin het zij familie of vrienden is hij afstandelijk. Toen wij aankwamen, hield hij afstand maar zijn staart was aan het kwispelen en had echt een lach uitdrukking. Ik plaagde hem een beetje, en ik zag dat hij het ergens toch wel leuk vond. Hier bij wat foto’s.

 
Dit was heel leuk, ik zat op de bank,  Maarten en Hadassa stonden bij de deur, plots kwamen de 3 kinderen binnen, en  daar stond  het hele gezinnetje compleet bij elkaar. Letterlijk uit het niets sprong Dino er tussen,  er werd gelachen en gespeeld. Ik nam heel vlug deze foto. 

 
Na de koffie en het zelf gemaakte lekkere gebak van Hadassa, lag Dino rustig ontspannen zowel bij Hadassa of Maarten aan de voeten. 
Zomaar ineens ging Dino contact met Coby zoeken. Eerst is op afstand bekijken, en dan beetje bij beetje was het raak, en was hij helemaal vrij met Coby. Later kreeg Wil ook heel voorzichtig een likje.

 
Later stond ik op om naar het toilet te gaan,  Dino lag in het loopvlak. en ging snel  staan. En tot grote verbazing van mij en Maarten sprong Dino tegen mij op en begon mij af te likken. Wil reageerde bliksem snel en maakte de foto’s.

 

 
Ik ben lelijk, en ben nu nog lelijker met die lap tong in mijn gezicht hahaha, het is best egoïstisch van mij, maar ik was werkelijk blij verast dat Dino zo reageerde.


 
Jan en Wil nog even op de foto, en nog wat na gepraat te hebben en een drankje vloog de tijd voorbij.

 
En we gaan weer terug de prov zeeland onze roedel. Het was een geslaagde dag. En geweldig dat wij letterlijk met al onze fok fijne contacten hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten